Access bars


Access Bars® is een behandeling die rust creëert in je hoofd en lijf, die blokkades opheft en het mogelijk maakt om (weer) vanuit je eigen kracht, met alle gemak te zijn wie je werkelijk bent. Het lukt je nadien bijvoorbeeld weer om keuzes te maken die je rustig, blij en gelukkig doen voelen.

Wat houdt de behandeling in


In de behandeling worden 32 punten op je hoofd, die verbonden zijn met energetische banen zachtjes aangeraakt. Hierdoor gaan deze energetische banen (‘bars’) stromen en worden blokkades, overtuigingen, beperkende gedachten, emoties en vastzittende energieën die je belemmeren ontladen en afgevoerd. Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven, b.v. voor: je lichaam, communicatie, controle, seksualiteit, veroudering, geld, vreugde, heling en creativiteit. 

Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden? 🙂

“Liggen, loslaten en ontvangen, wat een heerlijk ontspannen ervaring, intense rust en ruimte. En in de dagen en weken erna gebeurt er nog zoveel, ik voel me opgeschoond en dit heeft veel effect op alles in mijn leven”.

Nelly

Voor wie


Je hebt zin in, behoefte aan een intense diepe ontspanning.
Je wilt beter slapen, minder stress, minder controle nodig hebben, je lichamelijk vitaler voelen.
Je hebt vragen over je leven, gezondheid, werk, relaties, je zit ergens vast, komt ‘er’ niet uit.
Je hebt al heel wat gedaan op een thema en al heel wat inzicht gekregen en het is toch nog niet gelukt om bijvoorbeeld uit de emotionele blokkades te blijven. 

Info


Tijdens een behandeling lig je met je kleren aan op een massagetafel.
We kunnen ook op locatie afspreken. Ik neem dan een relaxte ligstoel mee. 

Een kennismaking/ korte behandeling:
20 – 25 minuten € 20,- .
Een normale behandeling:
65 – 75 minuten € 45,-
 

Follow by Email
Facebook
Facebook
SHARE
Instagram
Google+
https://zijnopameland.nl/209-2